Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Σύνδεσμοι ΟΦΗ: «Το πρότζεκτ βαλτώνει - Επιτέλους ξυπνήστε!»

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 15:27 Γράφτηκε από τον

Με οργισμένη ανακοίνωση την οποία συνυπογράφουν όλοι οι οργανωμένοι Σύνδεσμοι του ΟΦΗ στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο Περιστέρι τονίζοντας ότι «Μας πειράζει που δεν σας πειράζει η ήττα!!»

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΟΦΗ (Σ.Φ ΟΦΗ Κρητες 4 Θ. Παπαδόπουλος, Snakes 4 Heraklion Club, Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών, Σ.Φ. ΟΦΗ Αθηνών Νίκος Ξυλούρης, Σ.Φ. ΟΦΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) είχαν αρκετό καιρό να... «αντιδράσουν» και να μιλήσουν ωστόσο υπογραμμίζουν ότι στηρίζουν και θα στηρίζουν τον πρόεδρο Μιχάλη Μπούση αλλά πρέπει να τον προστατεύσουν και οι άνθρωποι που βρίσκονται από κάτω του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 Τι είχες Γιάννη;;;; Τι είχα πάντα Γιώργο;;;;

8 Μαρτίου η ομάδα των Ιωαννίνων δικαιώνεται …ο ΟΦΗ οριστικά θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ…πέρα από την στενοχώρια μας αναγνωρίζουμε την μοναδική ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα μας…με μπόλικο χρόνο μπροστά της….να εμφανιστεί έτοιμη, πλήρης και αλλαγμένη για να διεκδικήσει αυτό που για εμάς τον κόσμο της φαντάζει δεδομένο….την καθιέρωσή της στην πεντάδα του Πρωταθλήματος, στόχος άλλωστε που τέθηκε και από την διοίκηση της ομάδας.
20 Αυγούστου….5 ολόκληρους μήνες μετά….στο ίδιο έργο θεατές. Ομάδα ανέτοιμη αγωνιστικά, με αδυναμίες που τις βλέπει και ο πλέον αδαής και καμία αλλαγή σε νοοτροπία, αγωνιστική και διοικητική.
Δεν μας πειράζει η ήττα, δεν γίναμε ΟΦΗ για τις νίκες. Μας πειράζει η αισχρή εικόνα που η ομάδα παρουσίασε στο γήπεδο, μας πειράζει ότι τα λάθη εδώ και 4 χρόνια είναι ακριβώς τα ίδια, μας πειράζει να ακούμε τον προπονητή να αδειάζει άπαντες αλλά να μην μιλάει για τις δικές του ευθύνες, μας πειράζει που δεν σας πειράζει η ήττα!!!
Στηρίζαμε, στηρίζουμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον άνθρωπο που χρηματοδοτεί την ομάδα, τον άνθρωπο που επί των ημερών του βιώνουμε την μέγιστη διοικητική και οικονομική σταθερότητα. Αλλά επιτέλους στηρίξτε τον κι εσείς με τις πράξεις σας.
4 ολόκληρα χρόνια πέρασαν και το πρότζεκτ μοιάζει βαλτωμένο, κουρασμένο και αποπροσανατολισμένο. Η ομάδα συνήθισε να χάνει και δυστυχώς πέρα και πάνω από όλα συνήθισε την απάθεια, την αδιαφορία και την μετριότητα. Ας μην έχουμε αυταπάτες κύριοι, τα «δυνατά» και «εμπορικά» brandnames, τα σφυρηλατεί πρώτα ο χαρακτήρας!!!
Η ανακοίνωση μας για συσπείρωση, ισχύει μέχρι κεραίας. Εμείς κινητοποιηθήκαμε ξανά, είμαστε και θα είμαστε εδώ αλλά ήρθε η ώρα να κινητοποιηθείτε κι εσείς! Με πράξεις αντίστοιχες της ιστορίας και της ψυχοσύνθεσης που η κληρονομιά αυτής της ομάδας επιβάλλει!!!!
Αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να μεταδώσετε στους προπονητές και ποδοσφαιριστές τι ακριβώς σημαίνει ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε εμείς. Δεν θα είναι η πρώτη φορά, πιθανότατα ούτε η τελευταία.
Δώστε τέλος στην μετριότητα, προστατεύστε ως κόρη οφθαλμού τον Μιχάλη Μπούση και επιτέλους ξυπνήστε! Ο ΟΦΗ δεν είναι μια ομαδούλα της σειράς και είμαστε εδώ για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο να γίνει!
Σ.Φ ΟΦΗ Κρητες 4 Θ. Παπαδόπουλος
Snakes 4 Heraklion Club
Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών
Σ.Φ. ΟΦΗ Αθηνών Νίκος Ξυλούρης
Σ.Φ. ΟΦΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search