Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Θέμα Prismasport: Κοιτάζει και την ελληνική αγορά πλέον o ΟΦΗ για την ενίσχυση του

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 19:04 Γράφτηκε από

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Φελίπε και τη νέα σεζόν και την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα του Λάμπρου που και αυτός καθημερινά απομακρύνεται από τον ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι στην κρητική ομάδα πως έχουν διευρύνει τον μεταγραφικό τους κατάλογο για την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις που πονάει και ειδικά στην επίθεση όπου υπάρχουν πολύ σοβαρά κενά τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια. 

Το προηγούμενο διάστημα ο ΟΦΗ είχε στρέψει τις μεταγραφικές του κεραίες για την ενίσχυση του αποκλειστικά στην αγορά του εξωτερικού όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr έχει αρχίσει και ρίχνει και κρυφές ματιές σε παίκτες πρώτης γραμμής από το ελληνικό πρωτάθλημα για την ενίσχυση κυρίως της επιθετικής του γραμμής. 

Πιο συγκεκριμένα δύο παίκτες που ανήκουν σε ομάδα του Big 5 και δεν υπολογίζονται απο τον προπονητή τους καθώς δεν μετέχουν ούτε στην προετοιμασία της ομάδας τους αλλά κάνουν προπόνηση με τους υπόλοιπους "κομμένους" φαίνεται να έχουν μπει στο μεταγραφικό μπλοκάκι του ΟΦΗ. 

Μιλάμε για δύο παίκτες με πολύ καλό βιογραφικό αλλά και πολύ αλμυρό συμβόλαιο για τα δεδομένα του ΟΦΗ που δύσκολα θα μπορέσει να πλησιάσει το κασέ που έχουν τώρα με την ομάδα τους. Και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται πάντως σε συζητήσεις με την ομάδα τους για να βρεθεί η καλύτερη λυση και να μείνουν ελεύθεροι για να επιλέξουν οι ίδιοι τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. 

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί το κατά πόσον ο ΟΦΗ μπορεί να σκαλίσει περισσότερο αυτές τις δύο πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις η θα επικεντρωθει αποκλειστικά σε χώρες του εξωτερικού και κυρίως την Ισπανία και την Πορτογαλία όπου φαίνεται να έχει εντοπίσει ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς τους περισσότερους μεταγραφικούς στόχους της κρητικής ομάδας. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search