Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022

ΟΦΗ: H σπάνια κίνηση που δείχνει το ήθος του Λυμπεράκη

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 18:07 Γράφτηκε από

ΟΦΗ και Οδυσσέας Λυμπεράκης έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και λίγες μέρες. Το διαζύγιο βγήκε και η κάθε πλευρά κοιτάει την επόμενη μέρα.

Από τη μία οι Κρητικοί αναζητούν αριστερό μπακ. Είχαν μπει σε αυτή τη διαδικασία από τον Ιανουάριο. Τότε δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη με τους παίκτες που είχαν. Λυμπεράκης και Νίκος Κοροβέσης παρέμειναν. Έτσι η συγκεκριμένη μεταγραφή πήγε για το καλοκαίρι.

Αναζητείται βασικός αριστερός μπακ. Όσο καλά και εάν πήγε ο Κωνσταντινος Μπαλογιάννης σε αυτή τη θέση, ο ΟΦΗ θέλει και κάποιον ακόμη. Από την άλλη ο 24χρονος Καβαλιώτης ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αποφάσισε να μη διεκδικήσει κάποια αποζημίωση. Είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους Κρητικούς. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις μία ομάδα δίνει ένα ποσό γνωρίζοντας πως θα γλιτώσει πολλά περισσότερα. Ωστόσο, ο παίκτης έφυγε ζητώντας να πληρωθούν απλώς τα δεδουλευμένα του. Ήξερε ότι δεν είναι στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια και ήθελε να πάει κάπου που θα νιώσει ξανά ενεργός.

Για την επόμενη διετία το ποσό που θα έδινε ο ΟΦΗ στον παίκτη ήταν εξαψήφιο. Ένα εξαιρετικό deal για τους «ασπρόμαυρους» το γεγονός πως δεν θα δώσουν αυτά τα χρήματα, αλλά και μία σπάνια κίνηση από πλευράς του παίκτη.

Πηγή: sportime.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search