Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022

ΟΦΗ: Μπαίνει καυτή εβδομάδα με αποχωρήσεις, ανανεώσεις και μεταγραφές στο προσκήνιο

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 18:49 Γράφτηκε από

Μπορεί μέχρι τώρα ο ΟΦΗ να έχει επικεντρωθει στην αποφόρτιση του ρόστερ του απο παίκτες που δεν υπολογίζονται αλλά και στην παραμονή στην ομάδα των Φελιπε και Λάμπρου όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει και πάνω στο μεταγραφικό κομμάτι. 

Άλλωστε στις 30 Ιουνίου οι παίκτες θα μπουν ξανά στο γήπεδο για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν αφού ακολουθήσει ένα τριήμερο όπου οι παίκτες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικες εξετάσεις. 

Η εβδομάδα που μπαίνει αναμένεται να έχει πλούσια ειδησεογραφία για το υπο διαμόρφωση ρόστερ του ΟΦΗ τόσο στο κομμάτι των αποχωρήσεων , όσο και σε αυτό των ανανεώσεων αλλά πλέον και των μεταγραφών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και πριν οι παίκτες μπουν για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν να υπάρχουν 1 με 2 νέα πρόσωπα καθώς ο ΟΦΗ έχει συγκεκριμένους στόχους ως επι το πλείστον απο το εξωτερικό με τους οποίους πλέον έχει μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. 

Ανάλογα με την κατάληξη των υποθέσεων των Φελίπε και Λάμπρου θα γίνουν από 6 ως 8 προσθήκες στο ρόστερ και το ιδανικότερο θα ήταν οι περισσότερες απο αυτές τις υποθέσεις να εχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιουλίου όπου η ομάδα θα αναχωρήσει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου θα γίνει και το μοντάρισμα της ομάδας για τη νέα σεζόν. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search