Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Θέμα Prismasport: Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Βούρου και ο παίκτης του Παναθηναϊκού που κάνει γκελ στον ΟΦΗ

Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 15:16 Γράφτηκε από

Το θέμα του Πραξιτέλη Βούρου και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του κυριαρχεί σήμερα στο ρεπορτάζ των "πρασίνων" και το Prismasport.gr που πρώτο εδώ και καιρό σας είχε πληροφορήσει για την πρόταση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στον Μυτιληνιό αμυντικό σας μεταφέρει τα νεότερα απο το ρεπορτάζ επί του συγκεκριμένου θέματος. 

Η αρχική πρόταση του ΟΦΗ προς τον Πρ. Βούρο για την επέκταση του συμβολαίου του περιελάμβανε αύξηση των αποδοχών του περίπου στο 90% με την διαφορά όμως ότι το υπάρχον συμβόλαιο του 27χρονου στοπερ και ηγέτη της άμυνας του ΟΦΗ είναι δυσανάλογο με την προσφορά του στην ομάδα σε σχέση και με κάποια συμβόλαια όπως του Καστάνιος και του Σελίμοβιτς που λύθηκαν που πήραν παραπάνω χρήματα απο τον Βούρο αλλά η προσφορά τους στην ομάδα ήταν ανύπαρκτη. 

Στην πρώτη κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές όμως ο ΟΦΗ δείχνει αποφασισμένος να πείσει τον Βούρο να παραμείνει στην ομάδα. Έχει όμως όπως σας έχουν αναφέρει και πιο πριν ένα ισχυρό αντίπαλο στην διεκδίκηση του και αυτός είναι ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός που προσφέρει ένα συμβόλαιο που αγγίζει τις 250.000 ευρώ για κάθε χρόνο στον Βούρο. 

Η πρόταση αυτή των "πρασίνων " σε σχέση με την αρχική πρόταση του ΟΦΗ για την επέκταση του συμβολαίου του απέχει αρκετά σε οικονομικό επίπεδο. "Κλειδί" στις επαφές του Βούρου με την ομάδα είναι να ανέβει ο ΟΦΗ λίγο παραπάνω απο την αρχική του προσφορά κάτι που δεν αποκλείεται να έχει γίνει ήδη. 

Το ότι θέλει ο ΟΦΗ να κρατήσει τον Βούρο για πολλά χρόνια στην Κρήτη είναι δεδομένο, ενω επίσης δεδομένο είναι ότι και ο ίδιος ο παίκτης μετά από δύο χρόνια με την ομάδα έχει δεθεί με αυτή και του αρέσει και η ζωή στην Κρήτη, αλλά και το οικονομικό είναι ένα σημαντικό κομματι για κάθε ποδοσφαιριστή. 

Αν ικανοποιηθεί οικονομικά ο Βούρος με ένα ποσό ακόμη και χαμηλότερο από αυτό που του δίνει ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να πει το ναι στον ΟΦΗ , αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή η πρόταση του Παναθηναϊκού και οι προοπτικές που του δίνονται να ξαναπαίξει σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι μεγάλο δέλεαρ. 

Η αλήθεια για την πρόταση του Παναθηναϊκού με ανταλλάγματα 

Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι ο Παναθηναϊκός πέρα από χρήματα στον ΟΦΗ προσφέρει και παίκτες για να κάνει δικό του τον Βούρο η αλήθεια είναι κάπου στη μέση σύμφωνα με τις πληροφορίες του Prismasport.gr. 

Ο ΟΦΗ έχει στο στόχαστρο του συγκεκριμένο παίκτη των "πρασίνων" ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης και ίσως η υπόθεση του Βούρου αν δεν κλείσει θετικά για την κρητική ομάδα να επηρεάσει τις εξελίξεις πάνω σε αυτο το ζήτημα. 

Ο παικτης αυτός όπως και ο Βούρος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 και αν φέρει πρόταση από άλλη ομάδα ίσως μείνει ελεύθερος χωρίς ο Παναθηναϊκός που θέλει να τον ξεφορτωθεί να έχει οικονομικές απαιτήσεις. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search