Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Εκεί θα στεγαστούν οι Ακαδημίες του ΟΦΗ στην Αθήνα

Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 10:59 Γράφτηκε από

Ο ΟΦΗ απέκτησε βάση Ακαδημιών στο λεκανοπέδιο Αττικής, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. 

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την ίδρυση της ακαδημίας στην Αθήνα η οποία θα στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» στο Αιγάλεω.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την επέκταση της Ακαδημίας της, με τη δημιουργία δικτύου σχολών ποδοσφαίρου, με πρώτο σημείο στην Αττική, όπου υπάρχει ιδιαίτερα έντονο το κρητικό στοιχείο.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να αναπτυχθεί μια ολοκληρωμένη σχολή ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα της Ακαδημίας μας.

Η «καρδιά» του ΟΦΗ θα χτυπά πλέον και στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» (Ορφέως 203 & πάροδος Λ. Κηφισού, Αιγάλεω, τηλ: 6937656865), εκεί όπου στα εφτά συνολικά (ανοιχτά και κλειστά) γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5, 6Χ6, 8Χ8 και 11 Χ 11, θα στεγαστεί η μοναδική ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Έμπειροι προπονητές θα ακολουθούν το πρόγραμμα εκγύμνασης και προπόνησης της ομάδας μας, με τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας τον κ. Τάσο Λαζάρου.

Οι Κρητικοί της Αθήνας, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στην ακαδημία του ΟΦΗ θα έχουν πλέον τη δική τους «έδρα», σε έναν από τους πιο οργανωμένους και εύκολα προσβάσιμους χώρους, πάντα υπό την σκέπη της ομάδας μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search