Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Θέμα Prismasport: Η παραμονή του Σωτηρίου και η πρόταση έκπληξη μετά την λήξη του συμβολαίου του

Κυριακή, 15 Μαϊος 2022 16:37 Γράφτηκε από

Μπορεί απο Δευτέρα ο ΟΦΗ να αρχίζει να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με κάποιους παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα αλλά δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά όπως οι Καστάνιος και Σελίμοβιτς αυτό όμως δεν θα γίνει με όλους τους παίκτες που φέτος είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και έχουν συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και την νέα σεζόν. 

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Δημήτρης Σωτηρίου. O 34χρονος τερματοφύλακας μπορεί να έπαιξε φέτος μόλις 1 συμμετοχή στο πρωτάθλημα με την φανέλα του ΟΦΗ αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την κρητική ομάδα το οποίο και θα εξαντλήσει κανονικά σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr. 

Και αυτό καθώς μετά την αποχώρηση του Βάτερμαν και το ερωτηματικό το τι θα γίνει με τον Σηφάκη και μια πιθανή πώληση του Επασί, στον ΟΦΗ θέλουν να έχουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα στη φαρέτρα τους και τη νέα σεζόν δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Σωτηρίου. 

Μάλιστα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Prismasport.gr αναφέρει ότι με τον Σωτηρίου έχει γίνει ήδη μια συζήτηση - πρόταση προς τον ίδιο προκειμένου μετά την λήξη του συμβολαίου του και αν ο ίδιος αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του γάντια να παραμείνει στην ομάδα και να ενταχθεί στο τιμ των προπονητών τερματοφυλάκων του ΟΦΗ. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search