Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Θέμα Prismasport : Έχει "λοκάρει" μεταγραφικούς στόχους από την Ελλάδα o ΟΦΗ για την ενίσχυση του

Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 17:54 Γράφτηκε από

Μπορεί ο Γιάννης Σαμαράς να έκανε την καθιερωμένη διερευνητική του μεταγραφική βόλτα σε αρκετές χώρες της Ευρώπης εν΄όψει της ενίσχυσης της ομάδας την καλοκαιρινη περίοδο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στον ΟΦΗ δεν έχουν στραμμένες τις κεραίες τους και εντός των τειχών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr o ΟΦΗ έχει βάλει στο μεταγραφικό του μπλοκάκι τις περιπτώσεις ενός Έλληνα δεξιού μπακ και ενός ξένου σέντερ φορ που θεωρούν οι άνθρωποι του ΟΦΗ ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στο πλάνο που έχουν καταστρώσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο Έλληνας μπακ έχει κάνει αρκετά καλή σεζόν φέτος ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του αν και στα τελευταία ματς δεν ξεκινάει στο βασικό σχήμα, ενώ σε οτι αφορά τον σέντερ φορ φέτος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα τραυματισμό και δεν έκανε και ο ίδιος την σεζόν που θα ήθελε. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι έχει ξοφλήσει αγωνιστικά καθώς μιλάμε για ένα πολύ καλό όνομα που στον ΟΦΗ έχουν την περίπτωση του στάντ μπάι αν δεν προχωρήσει η δύσκολη περίπτωση της παραμονής του Φελίπε που παραμένει σε πρώτο πλάνο. 

Η διαφορά στις δύο περιπτώσεις είναι ότι ο δεξιός μπακ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος απο την ομάδα που ανήκει , ενώ ο σέντερ φορ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με την ομάδα του με αρκετά υψηλό κασέ αλλά όλα δείχνουν ότι θα έχουν πρόωρη λύση συμβολαίου και ίσως αυτό διευκολύνει τον δρόμο για τον ΟΦΗ αν τελικά επιλέξει αυτό τον παίκτη σαν βασικό σέντερ φορ για τη νέα αγωνιστική σεζόν. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search