Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Εξαιρετική συνεργασία των προπονητών ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ, «τσέκαραν» ταλέντα

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 13:30 Γράφτηκε από

Ταλεντάκια της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, γεννημένα το 2009, τσέκαραν οι προπονητές των τμημάτων υποδομης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Τυλίσου, μεταξύ της Κ13 (2009) του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με την Κ13 (2009) της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αποτελεί διαχρονικά ένα μεγάλο τροφοδότη των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ και αυτό συνεχίζεται και σήμερα.
Μέσα απο την εξαιρετική συνεργασία και την πολύ καλή επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ των προπονητών Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο στόχος είναι κοινός, η ανάδειξη παιδιών, που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και θα κάνουν καριέρα, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Απο το φιλικό βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα από τους προπονητές Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις και είχαν μια πολύ καλή συνεργασία, για τους παίκτες, που αγωνίστηκαν.

Στόχος είναι τα φιλικά αυτά, να συνεχιστούν, ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα, για τους ποδοσφαιριστές που έχει στις τάξεις της, η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στο φιλικό απο την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συμμετείχαν ο Τεχνικός Υπεύθυνος Βασίλης Μαραγκάκης και οι προπονητές Γιάννης Αναγνωστάκης και Τάσος Παντζαρτζής.

Ενώ απο την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Συντονιστής Ακαδημιών Σάββας Κωφίδης και οι προπονητές Δερμιτζάκης Μαν. και Συκιωτάκης Μαν.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search