Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022

ΟΦΗ: Ξεκίνησε κινήσεις για να μην υπάρξουν νέοι Φωτιάδες, πως αντιδρά μετά το σφαγείο στην Τούμπα

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 20:32 Γράφτηκε από

Tις κινήσεις προκειμένου να μην υπάρξουν νέοι Φωτιάδες στη συνέχεια του πρωταθλήματος στα ματς του ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει από την Κυριακή η κρητική ομάδα χωρίς πάντως να αποκαλύπτει ποιες θα είναι αυτές. 

Το ζητούμενο είναι ότι ο ΟΦΗ δρα εκ των πρωτέρων και αφού πρώτα εδώ και ένα μήνα ο Κλάτενμπεργκ και η παρέα του του έχουν στείλει πολλαπλά μηνύματα με τους διαιτητές που έχουν οριστεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Έστω και αργά όμως ο ΟΦΗ ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν είναι υπέρμαχος των ανακοινώσεων θα κάνει μια σειρά από κινήσεις που ο ίδιος θεωρεί σωστές για να αποφευχθούν παρόμοιες διαιτησίες όπως του Φωτιά στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος. 

Στην κρητική ομάδα αυτό που τονίζουν είναι ότι δεν μένουν απλοί παρατηρητές της κατάστασης αλλά παράλληλα δεν τους παρασύρει και το συναίσθημα για να μπουν σε ένα παραλήρημα ανακοινώσεων προς ηθική ικανοποίηση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. 

Στον ΟΦΗ θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και να συνεχίσουν μπροστά αρχής γενομένης απο το ματς με τον Παναιτωλικό προκειμένου να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα από τον στόχο που έχει θέσει στο πρωτάθλημα. 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search