Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

K. Tσιλιανίδης: "Δεν αποδώσαμε αυτό που έπρεπε"

Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 22:22 Γράφτηκε από

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αφού χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα του ΟΦΗ από τον Αστέρα, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω τραυματισμού και στην ανάγκη ύπαρξης αθλητικού ψυχολόγου στις ομάδες.

"Είμαι καλά. Προσπαθώ σε κάθε αγώνα να νιώθω καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία που πολλές φορές την ξεχνάμε και τη βάζουμε σε δεύτερη μοίρα. Εγώ το ένιωσα με τον χειρότερο τρόπο και προσπαθώ να επανέλθω. Είναι τεράστιος ο αντίκτυπος ενός τέτοιου τραυματισμού. Τα ψυχολογικά τραύματα είναι τεράστια. Η συμβουλή μου σε όποιον το έχει πάθει είναι να συμβουλευτεί έναν ειδικό. Είναι σημαντικό να σε στηρίξει η ομάδα”.

Για το ματς με τον Αστέρα:Το μόνο που κρατάω είναι ότι δεν αποδώσαμε αυτό που έπρεπε. Είμαστε μία ομάδα που αν δεν παίξει καλά δεν μπορεί να νικήσει. Νομίζω δίκαια χάσαμε. Θεωρώ ότι ο τρόπος που δουλεύουμε θα μας φέρει εκεί που ήμασταν πριν. Θεωρώ ότι είναι θέμα λεπτομερειών αλλά και συγκέντρωσης”.

Για τις λίγες ευκαιρίες: “Θεωρώ ότι δεν είχαμε κίνηση μεσοεπιθετικά και δεν περνούσαμε τη μπάλα κάθετα ώστε να βρούμε χώρους. Εμείς οι επιθετικοί θα έπρεπε να κινηθούμε καλύτερα”.

Για τον κορωνοϊό: “Το να προσβληθείς είναι φυσιολογικό. Η συνοχή χάνεται, αλλά θεωρώ ότι πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα πρέπει όλοι να περιμένουμε αυτή τη στιγμή και μόνοι μας να βρούμε λύσεις”.

Για το που βρήκε τη βοήθεια μετά τον τραυματισμό του: “Το πιο σημαντικό είναι να μιλήσεις με τον εαυτό σου. Είναι από τις λίγες στιγμές που σταματούν να σου δίνουν συγχαρητήρια. Τα στηρίγματα μου ήταν η οικογένεια μου και η κοπέλα μου τους οποίους ευχαριστώ. Το καλύτερο είναι ένας άνθρωπος να απευθυνθεί σε έναν ειδικό. Θέλει πολλή δουλειά”.

Για τον αθλητικό ψυχολόγο: “Για εμένα είναι δεδομένο. Θα πρέπει να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος στις ομάδες. Δεν το χρειάζονται μόνο τραυματίες ποδοσφαιριστές”.

Πηγή: Novasports.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search