Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Ιωνικός: "Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος με το πέναλτι που δόθηκε στον ΟΦΗ"

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:28 Γράφτηκε από

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ Ιωνικός καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι στην ανατροπή του Γιάννου από τον Τσιγκρίνσκι κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος κάτι που κρίνεται υπερβολικό καθώς ο Τσιγκρίνσκι φαίνεται καθαρά από το VAR ότι πατάει το πόδι του επιθετικού του ΟΦΗ. 

Συγκεκριμένα, υποστήριξαν ότι αφενός δεν υπήρχε πάτημα του Τσιγκρίνσκι στον Γιάννου, αφετέρου για το ότι στο ξεκίνημα αυτής προηγήθηκε χέρι του Λάμπρου.
Η ομάδα της Νίκαιας σημειώνει ότι πρόκειται για ακόμα ένα διαιτητικό λάθος εις βάρος της, το οποίο όμως «ξεχείλισε το ποτήρι». Μάλιστα, καταλήγει ότι θα περιμένει την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, συμπεραίνοντας ότι δεν πήρε αυτό που δικαιούταν από το ματς στην Κρήτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Ως ΠΑΕ Ιωνικός έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή, που όπως φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αναφορικά με τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήρθε σήμερα στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Όπου στο 90ο λεπτό ο διαιτητής VAR Γεώργιος Τζοβάρας ενημέρωσε τον διαιτητή Κωνσταντίνο Περράκη για ένα ανύπαρκτο πάτημα – πέναλτι, που είδε, του Τσιγκρίνσκι πάνω στον Γιάννου και ο δεύτερος έδειξε την άσπρη βούλα…

Πριν φτάσουμε, δε, εκεί, στο ξεκίνημα της φάσης, υπάρχει ένα καταφανέστατο χέρι του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Λάμπρου, που δίνει τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να συνεχίσει την επίθεση της και να καταλήξει στο κερδισμένο πέναλτι. Πρόκειται για μια παράβαση την οποία αγνοούν διαιτητής και διαιτητής VAR και ελέγχουν μόνο την εξέλιξη. Άγνωστο γιατί. Εκτός αν θεωρούν... ακούσιο το απλωμένο χέρι του αντίπαλου επιθετικού, που δίνει τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να αναπτύξει την επίθεση του αντικανονικά.

Θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον αρχιδιαιτητή κ.Μαρκ Κλάτενμπεργκ, διότι εδώ μιλάμε για μια ξεκάθαρη παράβαση των κανονισμών και λάθος χρήση του VAR που κατέληξε σε αλλοίωση του αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας που δεν πήρε αυτό που δικαιούνταν λόγω διαιτητικών λαθών».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search