Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022

Στο δίκτυο FBIN η ΠΑΕ ΟΦΗ - Η δήλωση του Μ. Λυσσάνδρου

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 14:32 Γράφτηκε από

H ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την ένταξη της στο δίκτυο FBIN.

Πρόκειται για μια από τις πιο εξειδικευμένες και γνωστές πλατφόρμες σε διεθνές επίπεδο, η οποία αφορά στην παγκόσμια επιχειρηματική βιομηχανία του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι αποτελεί επίσημο μέλος του δικτύου FBIN, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες, όπως η Salzburg, η Ferencváros, η Bochum, η NS Mura, η Adelaide United και άλλες.

Πρόκειται για μια από τις πιο εξειδικευμένες και γνωστές πλατφόρμες σε διεθνές επίπεδο, η οποία αφορά στην παγκόσμια επιχειρηματική βιομηχανία του ποδοσφαίρου.

Η συμμετοχή στο δίκτυο FBIN θα παρέχει στην ομάδα μας πρόσβαση σε περιεχόμενο, εκδηλώσεις αλλά και στο διεθνές δίκτυο επαγγελματιών ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων, οι οποίοι εργάζονται για συλλόγους, πρωταθλήματα, ενώσεις και εταιρείες.

Ο κ. Thomas Maurer, ιδρυτής του FBIN, δήλωσε: «Ο ΟΦΗ προχώρησε πρόσφατα σε μια διαδικασία ανάπτυξης, με το rebranding ως το πιο ορατό κομμάτι αυτής. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να συνεργαστούμε και να στηρίξουμε τον σύλλογο, αλλά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Μηνά Λυσάνδρου σ’ αυτή τη διαδικασία ανάπτυξης της εταιρίας.

Ο ΟΦΗ είναι ένας σύλλογος με την φιλοδοξία να αναπτυχθεί, με μεγάλη ιστορία να διηγηθεί και πολλές δυνατότητες να εξελιχθεί. Οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι έτοιμοι να εμπνευστούν, να μάθουν αλλά και να διδάξουν».

Ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τόνισε: «Η δικτύωση μιας ΠΑΕ σε διεθνές επίπεδο είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας στις ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι που γίναμε μέλος της οικογένειας του FBIN.

Η ανταλλαγή ιδεών, βέλτιστων πρακτικών, γνώσης και εμπειρίας στο πλαίσιο του FBIN, θα ενδυναμώσει την προσπάθειά μας να εξελιχθούμε και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί στην ποδοσφαιρική αγορά, έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Θα ήθελα να συγχαρώ το Δίκτυο FBIN για τη μεγάλη προσπάθεια και να υπογραμμίσω ότι, από σήμερα, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια γόνιμη και κερδοφόρα συνεργασία».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search