Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Kεκλεισμένων των θυρών με ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός, του επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών !

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 19:59 Γράφτηκε από

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής (8η) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ καθώς στους "πράσινους" επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Ιωνικό. 

Με την απόφαση αυτή, ο Παναθηναϊκός καλείται να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στις επόμενες αγωνιστικές και να παίξει χωρίς την στήριξη των φίλων του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 8η και με τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική, ενώ του επιβλήθηκε και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο 70.000 ευρώ. 

Βάσει του ρεπορτάζ, το Πρωτοβάθμιο όργανο έκρινε ότι υπήρξαν βιαιοπραγίες σε βάρος αστυνομικών, και μάλιστα στον εν γένει χώρο του γηπέδου. Αυτό προέκυψε από το οπτικοακουστικό υλικό που είχε στα χέρια του ο αθλητικός δικαστής και το οποίο είχε ο ίδιος ζητήσει από την αστυνομία.

Αναλυτικά η απόφαση:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.": Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.

B/ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: συνολική χρηματική ποινή, ποσού πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search