Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Σήμερα η 1η Διαδικτυακή Ημερίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 14:50 Γράφτηκε από

Σήμερα το απόγευμα (22/10, 18:00) μέσα από το κανάλι του ΟΦΗ στο Youtube αλλά και στην σελίδα στο Facebook θα πραγματοποιηθεί η 1η διαδικτυακή Ημερίδα της ΠΑΕ για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Σήμερα στις 18:00 (OFI Crete FC Official You Tube Channel & Facebook) η 1η Διαδικτυακή Ημερίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ με θέμα την ενημέρωση και πρόληψη για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί ο καρκίνος του μαστού.

Εισηγητές:

• Σταυριάνθη Βασιλάκη – Ειδική Ακτινοδιαγνώστρια μαστού στο Ευρωπαϊκό Ινστιντούτο Ογκολογίας και Υπεύθυνη στο τμήμα μαστού του Ασκληπιός Διαγνωστικό Κέντρο

• Γιάννης Ασκοξυλάκης - Χειρουργός – Ογκολόγος με εξειδίκευση στον μαστό, Δ/ντής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) στην χειρουργική ογκολογία.

Για την εμπειρία τους έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, θα μιλήσουν η παγκοσμίου φήμης συγγραφέας, Victoria Hislop, η δημοσιογράφος, Μαριλού Ρεπαπή και η μαραθωνοδρόμος, Μαρία Πολύζου.

Συντονιστείτε στις 18:00 στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ στο You Tube και στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search