Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Θέμα Prismasport: Μόνο για αυτό τον λόγο τίθεται ζήτημα αναβολής στο Παναιτωλικός- ΟΦΗ

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 18:51 Γράφτηκε από

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά τον ΟΦΗ με τα συνολικά κρούσματα των τελευταίων ημερών να εχουν ξεπεράσει πλέον τα δέκα με άλλους παίκτες να έχουν αναρρώσει και να έχουν επιστρέψει τις υποχρεώσεις τους και αρκετούς άλλους όμως όπως και κάποια μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να είναι ακόμα εκτός των υποχρεώσεων της ομάδας. 

Εύλογα λοιπόν τίθεται το ερώτημα από αρκετούς για το αν υπάρχει θέμα αναβολής της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Super League που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 4 το μεσημέρι και το Prismasport.gr σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ για το ποια είναι η κατάσταση αυτή την στιγμή στον ΟΦΗ και το πότε αναβάλλεται ένα παιχνίδι της Super League 1 βάσει του αναεωμένου πρωτοκόλλου. 

Την δεδομένη χρονική στιγμή που μιλάμε ο ΟΦΗ έχει πέντε ενεργά κρούσματα ποδοσφαιριστών βάσει των τελευταίων τεστ που έχουν γίνει. Με την επιστροφή των διεθνών στο Ηράκλειο όλοι οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας αλλά και γενικά τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν την Παρασκευή εκ νέου σε διαγνωστικό τεστ όπως ορίζει το πρωτόκολλο της Super League 1. 

Αν σε αυτό τον έλεγχο βρεθούν 5 νέα κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ τότε αυτομάτως το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αναβάλλεται. Προσέξτε τα ήδη πέντε ενεργά κρούσματα παικτών που έχει την δεδομένη χρονική στιγμή η κρητική ομάδα δεν προσμετρώντε στο σύνολο που θα βγει την Παρασκευή. 

Η Παρασκευή λοιπόν είναι η κρίσιμη ημέρα κατά την οποία θα ξεκαθαρίσει μέσα από τα διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό το αν θα υπάρξει η όχι θέμα αναβολής της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ.  

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search