Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Tι είπαν Σωτηρίου και Μπαλογιάννης για την βοήθεια στους σεισμόπληκτους

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 15:50 Γράφτηκε από

Ο Δημήτρης Σωτηριου και ο Κώστας Μπαλογιάννης μίλησαν εκ μέρους των παικτών του ΟΦΗ για την ενέργεια της κρητικής ΠΑΕ να βρεθεί την Πέμπτη το μεσημέρι στο Αρκαλοχώρι και να μοιράσει φρούτα στους σεισμόπληκτους που μένουν στις σκηνές του εκθεσιακού κέντρου. 

Ο μέσος του ΟΦΗ από την μεριά του επισήμανε ότι: "Aυτό που είδαμε είναι ένα πολύ φρικτό πράγμα. Οι άνθρωποι αυτοί ζούνε πραγματικά κάτω από δύσκολες συνθήκες και είναι ήρωες. Από εκεί και πέρα από την πλευρα μας σαν ομάδα προσπαθούμε να κάνουμε έστω αυτή την μικρή κίνηση για να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους και να τους ανακουφίσουμε. Ελπίζω όλος ο κόσμος να συμβάλει σε αυτό και να βοηθήσει πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους γιατί το έχουν πραγματικά ανάγκη. γιατί οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στη θέση τους. Παρακαλούμε την Κυριακή να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος γίνεται για να μαζέψουμε λεφτά και να έρθουν τα έσοδα από τις θύρες 4 και 5 σε αυτούς τους ανθρώπους αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Από μόνος του ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να κάνει κάτι με τον δικό του τρόπο για να βοηθήσει".

Ο Δημήτρης Σωτηρίου δήλωσε συγκλονισμένος από την μεριά του από τις εικόνες που συνάντησε λέγοντας ότι: "Eίναι διαφορετικό να βλέπεις αυτές τις εικόνες απο την τηλεόραση και διαφορετικά από κοντά. Κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους και συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου που έφυγε απο την ζωή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους με όλες μας τις δυνάμεις. Είναι ευλογία να δίνεις, περαστικά στους ανθρώπους, κάναμε το ελάχιστο που μπορούσαμε." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search