Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Οι δηλώσεις Ντουριμσάι και Μπαλογιάννη μετά το ματς με τον ΠΑΣ

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 19:27 Γράφτηκε από

Δηλώσεις παραχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Φιορίν Ντουρμισάι και Κώστας Μπαλογιάννης, μετά την ληξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν στην αντίδραση του ΟΦΗ στα τελευταία 25 λεπτά ενώ τόνισαν ότι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες.

Ακόμη, έκαναν ειδική μνεία στους πληγέντες από τον σεισμό με τον Μπαλογιάννη να λέει οτι ο ΟΦΗ έπαιξε για την Κρήτη σήμερα.

Δείτε αναλυτικά:

Ντουρμισάι:
«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάμε ακόμη καλύτερα αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία. Κρατάμε την αντίδραση από το 65΄και μετά. Κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο αλλά πιστεύουμε ότι θα κάνουμε κάτι καλό φέτος και δεν θα έχουμε την ίδια εικόνα με πέρυσι. Το μυαλό μας είναι στους συνανθρώπους μας στην Κρήτη και τα όσα έζησαν σήμερα.»

Κ. Μπαλογιάννης:
«Το μυαλό μας σήμερα ήταν στην Κρήτη και στον σεισμό. Θέλαμε σήμερα να παίξουμε για την Κρήτη. Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας με μια καλή ομάδα. Κάνανε ευκαιρίες και αυτοί και εμείς και στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς. Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε ειδικά μετά το 65΄.»

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search