Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Άποψη: Τα άκρα θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο ΟΦΗ- ΑΕΚ

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 16:40 Γράφτηκε από

Αν υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να πει κανείς ότι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ αυτό είναι τα άκρα των δύο ομάδων. 

Από την μια οι αμυντικοί ακραίοι του ΟΦΗ θα έχουν την περισσότερη δουλειά αφού θα βρουν απέναντι τους παίκτες με ιδιαίτερη ποιότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι τους όπως ο Λιβάι Γκαρσία και ο Τσούμπερ και εκεί θα πρέπει να ρίξουν το βάρος της εξουδετέρωσης του αντιπάλου τους καθώς αυτό είναι και το δυνατό του σημείο επιθετικά. 

Από την άλλη έχουμε τα αμυντικά άκρα της ΑΕΚ με τους Μισελέν και Χατζισαφί που δεν εμπνέουν και τόση εμπιστοσύνη και ίσως είναι ο αδύναμος κρίκος στην ομάδα του Βλάνταν Μιλογιεβιτς. Εκεί θα πρέπει να βρει τους χώρους και να χτυπήσει ο ΟΦΗ στις επιθέσεις που θα δημιουργήσει. Με λίγα λόγια πρέπει να εκμεταλλευτεί τους Καμάου και Λάμπρου που αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στο αυριανό παιχνίδι προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και την διεσδυτικότητα τους για να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ. 

Τα αμυντικά αλλά και επιθετικά άκρα των δύο ομάδων λοιπόν θα κρίνουν κατά πολύ όπως όλα δείχνουν την τελική έκβαση του αυριανού ματς. Όποια ομάδα τα εκμεταλλευτεί σωστά θα έχει και περισσότερες ελπίδες να πάρει τη νίκη. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search