Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Η ενημέρωση του ΟΦΗ για την επιστροφή στο Γεντί Κουλέ

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 18:20 Γράφτηκε από

Αναλυτική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΦΗ σχετικά με το ματς της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο να τηρήσουν συγκεκριμένες οδηγίες, όπως είναι η προσκόμιση όλων των απαραίτητων εγγράφων και η εγκαίρη ώρα προσελεύσης.

Ακόμη, ειδοποιεί ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική καθόλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο, ενώ παράλληλα τονίζει ότι οι οπαδοί που πήραν διαρκείας την τελευταία εβδομάδα θα τα παραλάβουν από το γραφέιο της ΠΑΕ δίπλα στην Θύρα 9!

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

«Ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή μας στο γήπεδο. Το «σπίτι» μας είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί στον αγώνα με την ΑΕΚ και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.

Φίλοι του ΟΦΗ, ερχόμαστε στο γήπεδο, στηρίζουμε την ομάδα μας, αλλά τηρούμε απόλυτα τα υποχρεωτικά υγειονομικά μέτρα:

Προσερχόμαστε στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για να αποφύγουμε τον συνωστισμό από τους υποχρεωτικούς ελέγχους

Μαζί με το εισιτήριο (απλό ή Διαρκείας) έχουμε μαζί μας ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης/

Φοράμε τη μάσκα μας κατά την είσοδο, παραμονή και αποχώρησή μας από το γήπεδο

Θωρακίζουμε την επιστροφή μας στα γήπεδα και προστατεύουμε τους εαυτούς μας και την ομάδα μας! Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι αύριο, Σάββατο 18/9, στις 15:00 μπορείτε να εκδώσετε το εισιτήριό σας από το OFI FC official Store που βρίσκεται επί της οδού Καντάνου, δίπλα από την είσοδο της Θύρας 9.  Την Κυριακή, ανήμερα του αγώνα με την ΑΕΚ, θα λειτουργεί μόνο η ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων από το www.oficretefc.com και την ιστοσελίδα της Ticketmaster.  Όσοι έχουν αγοράσει Εισιτήριο Διαρκείας από τη Δευτέρα 13/9 μέχρι και τη μέρα του αγώνα με την ΑΕΚ, ΔΕΝ θα τους αποσταλεί η κάρτα με courier. Θα την παραλάβουν την Κυριακή 19/9 από τις 14:00 ως τις 17:00 από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 στο γήπεδο "Θ΄Βαρδινογιάννης" με την επίδειξη της ταυτότητας τους.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search