Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Θα κάνει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής στις μεταγραφές ο ΟΦΗ ;

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 14:37 Γράφτηκε από

Δύο ημέρες έχουν απομείνει πλέον για να ολοκληρωθεί και η έξτρα μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές στην Super League και ουδείς γνωρίζει αν ο ΟΦΗ κάνει ακόμη μια κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ του. 

Το δεδομένο είναι οτι πριν ναυαγήσει η περίπτωση του Σαντέ Σίλβα ο ΟΦΗ ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα εξτρέμ πέραν του Λάμπρου και είναι δεδομένο ότι έχει σχηματίσει μια λίστα με ελεύθερους εξτρέμ που μπορούν να κάνουν την διαφορά με κύριο ζητούμενο όμως την όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα τους. 

Ο ΟΦΗ ψαχνοταν γενικά όλο το καλοκαίρι και για την ενίσχυση του στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή αν γίνει άλλη κίνηση δύσκολα αυτή θα αφορά την συγκεκριμένη θέση για την οποία όμως είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί παίκτης που θα κάνει την διαφορά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Πέρυσι ο ΟΦΗ λίγο πριν λήξουν οι μεταγραφές των ελεύθερων παικτών προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση με την απόκτηση του Ντε Γκούζμαν. Το αν φέτος επιχειρήσει κάτι ανάλογο με ένα ποιοτικό εξτρέμ είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι του ΟΦΗ που χειρίζονται την συγκεκριμένη υπόθεση. 

Με τα τωρινά δεδομένα έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας ότι δύσκολα ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σε άλλη κίνηση και θα μείνει στις 8 προσθήκες, αλλά σε μια μεταγραφική περίοδο ποτέ μην λες ποτέ αν αυτή δεν ολοκληρωθεί. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search