Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο βαθμός στο Βικελίδης έφερε αύξηση στη διάθεση κάρτας φίλου ΟΦΗ

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 13:16 Γράφτηκε από

Η καλή και μαχητική εικόνα του ΟΦΗ, στο παιχνίδι με τον Αρη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το θετικό αποτέλεσμα που πήρε στο Κλεάνθης Βικελίδης (0-0), «ζέστανε» τον κόσμο της ομάδας. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι, απο την Δευτέρα το βράδυ, η διάθεση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, που είναι απαραίτητη, για την έκδοση εισιτηρίου αγώνα ή εισιτηρίου διαρκείας, αυξήθηκε σημαντικά.

Μέσα σε λίγες ώρες, μετά το παιχνίδι, διατέθηκαν πάνω απο 200 κάρτες φίλου ΟΦΗ , ενώ η τάση είναι καθημερινά αυξητική, καθώς έχουν διατεθεί ήδη 1300 κάρτες φίλου.

Οσο πλησιάζουμε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την Κυριακή (19/9, 6.15μμ) με την ΑΕΚ, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας και για την αποφυγή συνωστισμού, παραμονές ή την ημέρα του αγώνα, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ επισημαίνει τα παρακάτω :

  • Η έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, προκειμένου να εκδοθεί εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα, είναι απαραίτητη, για την είσοδο στο γήπεδο και το κόστος της είναι 10 ευρώ, με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά, στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
  • Για την έκδοση κάρτας φίλου ΟΦΗ, είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το e-mail του κάθε κατόχου.
  • H έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ γίνεται καθημερινά, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη Θύρα 1, απο τις 9 το πρωί, μέχρι τις 8.30 το βράδυ).
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, παραμονές των αγώνων, ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ την κάρτα φίλου ΟΦΗ και μη περιμένετε υην παραμονή ή την ημέρα του αγώα.
  • Η έκδοση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσα απο την πλατφόρμα της Ticketmaster στο παρακάτω link: https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html...

Την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ μπορείτε να την προμηθευτείτε ακόμη :

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport

Σχετικά Άρθρα