Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Άποψη: Ο ΟΦΗ επέστρεψε στο Γεντί Κουλέ, ο κόσμος απουσίαζε

Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 15:42 Γράφτηκε από

Ο ΟΦΗ στο χθεσινό φιλικό με τον Εργοτέλη έπαιξε ξανά με κόσμο μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο από εκείνο το παιχνίδι με την Λαμία όπου σφράγισε την είσοδο του στα πλέϊ οφ της Super League. 

Πολλοί θα περίμεναν με την λαχτάρα που είχε ο κόσμος της ομάδας να σπεύσει να γεμίσει το γήπεδο στα επιτρεπτά λόγω κορωνοϊού όρια όμως η εικόνα στις εξέδρες του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης" ήταν απογοητευτική για το μέγεθος μιας ομάδας όπως ο ΟΦΗ. 

Η κίνηση της δίοικησης να επιτρέψει την είσοδο μόνο σε όσους έχουν πάρει φέτος διαρκείας και σε παλιούς κατόχους της σεζόν με 2019-2020 αλλά με την υποχρέωση να αγοράσουν την κάρτα φιλάθλου μαθαίνω ότι έβγαλε από τα ρούχα του αρκετό κόσμο της ομάδας που θεώρησε άδικο από την πλευρά της ΠΑΕ να μην κόψει απλά εισιτήρια και να μπει όποιος φίλαθλος πληρούσε τους κανόνες ασφαλείας για τον κορωνοϊό στο γήπεδο σε ένα φιλικό μάλιστα παιχνίδι. 

Επίσης η εικόνα της άδειας θύρας 4 χωρίς κόσμο και χωρίς ούτε ένα πανό θα πρέπει να προβληματίσει πάρα πολύ τους διοικούντες τον ΟΦΗ. Ας δουν την εικόνα που είχε το Κλεάνθης Βικελίδης στο ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό και ας προβληματιστούν για το τι έχουν κάνει λάθος μέχρι τώρα και αρκετός κόσμος που αγόραζε σταθερά εισιτήριο διαρκείας τα τελευταία χρόνια δεν σκοπεύει να το κάνει φέτος. 

Γιατί καλό είναι να λέμε ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι η δύναμη του αλλά αυτό τον κόσμο πρέπει να τον στηρίζουμε έμπρακτα και να του δείχνουμε ότι τον θέλουμε πίσω στο γήπεδο. Ο ΟΦΗ μεγαλούργησε ακόμα και σε δύσκολες οικονομικά εποχές με την συσπείρωση των φιλάθλων του οργανωμένων και μη να είναι στο μέγιστο βαθμό. 

Τώρα που κανείς πλέον δεν ασχολείται με το οικονομικό , οι συνθήκες είναι ιδανικές στην ομάδα, γιατί βλέπουμε ένα άδειο Γεντί Κουλέ και τα διαρκείας απέχουν πολύ ακόμη και από τα 1.000, όταν ο ΟΦΗ στις κακές του εποχές έκοβε 2 με 2,5 χιλιάδες διαρκείας. 

Ας τα βάλουν κάτω λοιπόν στη διοίκηση του ΟΦΗ και να δουν τι φταίει και ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από την ομάδα, γιατί ο Μπούσης έκανε ντεμπούτο στις κερκίδες του Γεντί Κουλέ σε ένα γεμάτο γήπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό και σίγουρα ούτε στον ίδιο θα άρεσε αν ήταν χθες στο γήπεδο η χθεσινή εικόνα στο άδειο Γεντί Κουλέ. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search