Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Απόλλων Σμ. - ΟΦΗ: Γι'αυτό δεν γίνεται το φιλικό στη Ριζούπολη

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 18:21 Γράφτηκε από

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης το προγραμματισμένο φιλικό του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου που είχε καταστραφεί λόγω του καύσωνα, αλλά και του αρδευτικού συστήματος της Ριζούπολης προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης.

Γι' αυτό τον λόγο αποφασίστηκε το φιλικό ανάμεσα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και τον ΟΦΗ να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας που έχουν αποκτήσει εισιτήρια διαρκείας ή θέλουν να αποκτήσουν εισιτήρια για την φετινή χρονιά, ότι τελικά η ομάδα μας θα αγωνιστεί και φέτος στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, καταστράφηκε ολοσχερώς μετά τον τελευταίο καύσωνα που έπληξε το Λεκανοπέδιο Αττικής, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων ενημέρωσε για το πρόβλημα και τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, από τον οποίο ζήτησε παράταση της μισθωτικής σχέσης με τους ίδιους οικονομικούς όρους, όπως ισχύουν μέχρι σήμερα, ώστε να προχωρήσουμε σε νέα ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου. Η απάντηση που πήραμε από τον Ερασιτέχνη ήταν αρνητική, καθώς θέλει αύξηση των εσόδων του από την ποδοσφαιρική ομάδα. Έτσι πήραμε την απόφαση για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και του αρδευτικού συστήματος, αν και γνωρίζουμε ότι σε λίγους μήνες θα είμαστε έξω από το γήπεδο.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να ενισχύσουν την προσπάθεια μας με την παρουσία τους».


Απόλλων: Εργασίες στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης

Απόλλων: Εργασίες στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης

 
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search