Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

«ΣΑΣΜΟΣ»: Η νέα μεγάλη σειρά του Alpha έρχεται με ορμή από την Κρήτη

Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 13:13

Η νέα μεγάλη δραματική σειρά του Alpha «ΣΑΣΜΟΣ» είναι γεγονός.

Μια ιστορία η οποία διαδραματίζεται στην Κρήτη.

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και το συνεργείο με τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές θα βρίσκονται για μία εβδομάδα στην Κρήτη: τη Δευτέρα 05 Ιουλίου έως και το Σάββατο 10 Ιουλίου.

Γυρίσματα θα γίνουν στα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Βάμος, τους Μαχαιρούς και στα Σεϊτάν Λιμάνια.

 

 

Η πρώτη ανάγνωση είναι  γεγονός!

 

Η πόρτα του στούντιο ανοίγει. Βαριά. Στην τεράστια αίθουσα επικρατεί μια μικρή αταξία. Κόσμος, ομιλίες, πηγαδάκια. Σιγά σιγά ο «θόρυβος» σταματά. Από το μικρόφωνο δίνεται η πρώτη οδηγία…. Η πρώτη ανάγνωση είναι γεγονός. Όλοι σε κύκλο. Ο ένας δίπλα στον άλλο. Συστήθηκαν. Γέλασαν. Αντάλλαξαν σκέψεις. Νέοι ρόλοι, νέες προκλήσεις. Πολύ γρήγορα όλοι έγιναν μία παρέα. Χαμόγελα, αγκαλιές, ωραία ατμόσφαιρα. Ζεστή. Περιβάλλον φιλικό και δημιουργικό.

Κάτι καινούργιο ξεκινάει. Κάτι όμορφο. Κάτι ξεχωριστό. Για την αγάπη και τον έρωτα. Για την βεντέτα και την συμφιλίωση. Για τον… «Σασμό», μία υπερπαραγωγή για το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα. Ο Κώστας Κωστόπουλος ο οποίος έχει γράψει  χιλιόμετρα στα πλατό με χιλιάδες επεισόδια στην πλάτη του, υπογράφει τη σκηνοθεσία. Εκείνος ήταν που πρωτοστάτησε , όπως ήταν φυσικό, σε αυτή την πρώτη ανάγνωση, όπου οι ηθοποιοί της σειράς έδωσαν το παρόν. Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης υποδύονται στη σειρά τους ρόλους μητέρας και γιου, αντίστοιχα, στην πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία. Η Μαρία Τζομπανάκη, μάλιστα, επέστρεψε από την Αμερική όπου ζει τα τελευταία χρόνια , προκειμένου να  πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Η Μαρία Πρωτόπαππα, η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, ο Δημήτρης Λάλος, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Μιχάλης Αεράκης, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα Γκίκα, η Όλγα Δαμάνη, ο Γιώργος Αμούτζας, ο Στάθης Μαντζώρος, η Αλίνα Κωτσοβούλου, ο Κώστας Νικούλης, ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, ο Σταύρος Καραγιάννης, η Εριέττα Μανούρη, Ευφημία Καλογιάννη, ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Δημήτρης Μαμιός, ο Δημήτρης Γεωργαλάς, η Βέρα Μακρομαρίδου , η Σάντυ Χατζηϊωάννου, μερικοί από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην πολυπληθή σειρά, ήταν παρόντες στην πρώτη ανάγνωση.

Κορμό της ιστορίας αποτελεί  το επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη«Σασμός». Το σενάριο «χτίζεται» ήδη από τον έμπειρο Β. Χ. Σπηλιόπουλο, ενώ σε λίγες ημέρες θα ακουστεί η πρώτη κλακέτα….

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ