Εκτύπωση αυτής της σελίδας

900.000 ευρώ για την συντήρηση του οδικού δικτύου Βενεράτου-Πύργου-Κυπαρίσσι

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 09:16

Ένα ακόμη έργο συντήρησης του οδικού δικτύου της Κρήτης που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια και θα διευκολύνει οδηγούς και πολίτες στην ενδοχώρα, υπέγραψε ο Περιφερειάρ-χης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Πρόκειται για το έργο κατασκευής “Επείγουσες Εργασίες στο οδικό δίκτυο Κρήτης. Υποέρ-γο, συντήρηση Επαρχιακού οδικού δικτύου Βενεράτο-Πύργος-Κυπαρίσσι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, προϋπολογισμού 900.000 €.

Η υπογραφή του έργου έγινε από τον κ. Αρναουτάκη με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εται-ρείας «ΜΑΡΜΙΤΕΛ Α.Ε.» Βασίλη Μαραγκάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, πα-ρόντων του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, του Αντιδημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Αναστασάκη, της Προϊσταμένης συγκοινωνιακών έργων της ΠΕ Ηρα-κλείου Χαράς Τριαματάκη και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βενεράτου Βαγγέλη Μαραγκάκη.

Η περιοχή που θα κατασκευαστεί το έργο διοικητικά υπάγεται στον Δήμο Ηρακλείου και το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης. Με την ολοκλήρωση του έργου θα αντιμετωπιστούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα επί της οδού, θα επιτευχθεί καλύτερη εξυπηρέτηση των διερχόμενων οχημάτων, της διακίνησης α-γροτικών προϊόντων και γενικά θα υπάρξει σημαντική βελτίωση και ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα