Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Ξεκινά η κατασκευή του μεγάλου υδρευτικού έργου στο Ανατολικό Τμήμα της Δ.Ε. Βάμου του Δήμου Αποκορώνου

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 10:21

Σε τροχιά υλοποίησης, εισήλθε με πρωτοβουλία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και του Δήμου Αποκορώνου, το έργο που αφορά την «Ύδρευση του ανατολικού τμήματος Δ.Ε. Βάμου Δήμου Αποκορώνου με νερά γεωτρήσεων στην περιοχή Βρυσών».

 

Την Πέμπτη 12/8/2021, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά, έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. Α.Ε. κ. Άρη Παπαδογιάννη και τον Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη, η υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης, με τον ανάδοχο «ΔΡΑΚΑΚΗΣ Α.Ε. ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ», προκειμένου τα συνεργεία, να «εγκατασταθούν» άμεσα στην περιοχή και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής.

Το έργο θα εκτελεστεί σε χρονική διάρκεια δέκα οκτώ (18) μηνών και η συνολική του δαπάνη φτάνει τα 662.500 ευρώ (προ ΦΠΑ).

 

«Με τον Δήμο Αποκορώνου έχουμε διαχρονικά μια άριστη συνεργασία. Με το έργο αυτό, ως «Οργανισμός», ερχόμαστε να δώσουμε λύση, στα σοβαρά προβλήματα ύδρευσης που παρατηρούνται, στην συγκεκριμένη περιοχή. Το έργο υπό την δική μας επίβλεψη, θα κατασκευαστεί άριστα κι εντός του χρονοδιαγράμματος που προβλέπει η σύμβαση του», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

 

«Οι συμπράξεις και οι καλές συνεργασίες, οδηγούν πάντα σε χειροπιαστά αποτελέσματα. Μαζί με τον Ο.Α.Κ., δρομολογούμε άμεσα την λύση, στο σοβαρό πρόβλημα ύδρευσης του ανατολικού τμήματος της Δ.Ε. Βάμου. Το έργο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αποτελούσε μια αναγκαιότητα για την συγκεκριμένη περιοχή, ανέφερε από την δική του πλευρά, ο Δήμαρχος Αποκορώνου, κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

 

 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr