Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική ανικανότητα το νέο lockdown στο Ηράκλειο

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 09:54

Άμεση ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. και διεθνή καμπάνια με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ζητάνε οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου.

Με αφορμή το νέο lockdown στον νομό Ηρακλείου, οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, προχώρησαν στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να πάψει να αντιμετωπίζει τη δημόσια υγεία και τον τουρισμό με επιπολαιότητα. Προειδοποιούσαμε για τα αποτελέσματα αυτής της ανεύθυνης πολιτικής, όταν άνοιγε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τουρισμό χωρίς αυστηρά μέτρα στις πύλες εισόδου, χωρίς μαζικά τεστ και σοβαρή μέθοδο ιχνηλάτησης, αλλά και χωρίς να έχει ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, όπως οι ανάγκες της πανδημίας απαιτούν.

Σήμερα, γινόμαστε μάρτυρες ενός ακόμη πλήγματος στον κλάδο του τουρισμού στην Κρήτη, στην καρδιά του καλοκαιριού, την ώρα που σύσσωμη η αγορά προσπαθεί να επουλώσεις τις πληγές της. Το νέο lockdown στο Ηράκλειο, μια πόλη που διαθέτει δυο μεγάλα, κορυφαία νοσοκομεία όπως είναι το ΠαΓΝΗ και το Βενιζέλειο, αποδεικνύει την παταγώδη κυβερνητική αποτυχία στην ενίσχυση του Ε.Σ.Υ.

Καλούμε τους κυβερνώντες, έστω και εκ των υστέρων, να θωρακίσουν υγειονομικά την κοινωνία, να ενισχύσουν το Ε.Σ.Υ. και να προχωρήσουν σε μια επιθετική, διεθνή διαφημιστική καμπάνια με την άρση των περιοριστικών μέτρων, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Ας πράξουν επιτέλους τα αυτονόητα!».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr