Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Τα εργατικά σωματεία Ηρακλείου στο πλευρό των πυρόπληκτων

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 09:40
Τα εργατικά σωματεία Ηρακλείου στο πλευρό των πυρόπληκτων Φωτογραφία Ταμπακάκης Μιχάλης

Ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Αττική και Εύβοια, τα εργατικά σωματεία Ηρακλείου.

Κάνουν κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει : Τετάρτη 11/8 και την Πέμπτη 12/8 στα γραφεία μας στο ΕΚΗ από τις 18:00 έως τις 20:00.

Συγκεντρώνουμε: ξηρά τροφή, κονσέρβες, χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα Σωματεία μας βρίσκονται δίπλα σε όσους αυτή τη στιγμή δίνουν τη μάχη με τις φλόγες σε κάθε γωνία της Ελλάδας, που με ελάχιστα μέσα και με τις δικές τους δυνάμεις παλεύουν παλικαρίσια να προστατεύσουν τις ζωές τους, τον τόπο τους και τους κόπους μιας ζωής.

Μας προκαλούν οργή και θυμηδία οι υποκριτικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, όπως και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων για αντίστοιχες τραγωδίες παλιότερα, πως φταίνε τα «ακραία καιρικά φαινόμενα» ενώ οι περικοπές στην πυροσβεστική είναι τεράστιες σε προσωπικό και εξοπλισμό και «βγάζουν μάτι», ειδικά στη βόρεια Εύβοια.

Σε αυτή την δύσκολη κατάσταση δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας και καλούμε τα σωματεία και του εργαζόμενους του νησιού μας να δείξουν εμπράκτως τη συμπαράστασή τους στους πυροπαθείς με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης .

Η αλληλεγγύη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το καλύτερο όπλο στα χέρια της εργατικής τάξης γιατί πιστεύουμε πως χωρίς αυτή τίποτα δεν πετυχαίνετε.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει : Τετάρτη 11/8 και την Πέμπτη 12/8 στα γραφεία μας στο ΕΚΗ από τις 18:00 έως τις 20:00.

Συγκεντρώνουμε: ξηρά τροφή, κονσέρβες, χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr