Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Ηρακλείου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ για το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας

Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 16:56

Τηλεδιάσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤΥΠ) Αθανάσιο Γιάνναρη είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Αντικείμενο της διάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη, Πολεοδομίας Γιώργος Καραντινός και Δημοτικής Περιουσίας Μανώλης Βασιλάκης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Μανόλης Καρτσωνάκης καθώς και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ήταν τα επόμενα βήματα για την ανέγερση του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας, σε χώρο που παραχωρείται από το Πανεπιστήμιο.

λαμπρινός τηλεδιάσκεψη κτυπ σχολείο ευρωπαϊκής παιδείας2

Από την συζήτηση προέκυψε ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (Δήμος Ηρακλείου – Πανεπιστήμιο Κρήτης – KTYΠ) προχωρούν συντονισμένα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας αρχικά και εν συνεχεία για την κατασκευή του σχολείου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης: «Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με την στήριξη της Περιφέρειας, έχουμε προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για την ανέγερση του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας. Προφανώς οι διαδικασίες που απαιτούνται είναι χρονοβόρες και είναι αρμοδιότητα της ΚΤΥΠ να τις φέρει εις πέρας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι πλέον το έργο έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr