Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσκεψη Παπαδεράκη σε επιχειρήσεις στον κλάδο της αγροδιατροφής

Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 17:04

Επίσκεψη σε παραγωγικές επιχειρήσεις του Ρεθύμνου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αντώνης Παπαδεράκης.

Ειδικότερα επισκέφθηκε την Γαλακτοκομική Αμαρίου Α.Ε. όπου ενημερώθηκε για την δυναμική ανοδική πορεία της και τα καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα της. Η ενημέρωση έγινε από τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Δάρα , ενώ παράλληλα ο κ. Παπαδεράκης επισκέφθηκε και την εταιρία αποσταγματοποίησης 35n-Cretan Destilery όπου ενημερώθηκε από τον κ. Ηλία Μελλισουργό για τις προδιαγραφές σε όλα τα στάδια παραγωγής που διασφαλίζουν την παραγωγή προϊόντων τσικουδιάς υψηλής ποιότητας και διακεκριμένων χαρακτηριστικών και γεύσεων.

παπαδεράκης cretan distillery

Ο κ. Παπαδεράκης τόνισε και στις δύο συναντήσεις ότι η έμφαση στη καινοτομία στην παραγωγή και η ανάπτυξη νέων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών είναι η μοναδική οδός για την ισχυροποίηση της θέσης των κρητικών προϊόντων στη διεθνή και ντόπια αγορά όπως και στο τουρισμό. Αυτή είναι και η στρατηγική που διασφαλίζει στα προϊόντα ικανοποιητικές τιμές αντάξιες της ποιότητας και μεγαλύτερο όφελος για τους παραγωγούς μας.

Σε αυτή τη κατεύθυνση εργάζεται και η Περιφέρεια Κρήτης μέσα από το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και στο υπό ανάπτυξη Κέντρο Ικανότητας Αγροδιατροφής ώστε η παραπάνω στρατηγική να εξελιχθεί ως η επικρατούσα των κρητικών επιχειρήσεων του κλάδου της αγροδιατροφής.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr