Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Μοίρες: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος οικοδόμος που έπεσε από τη σκαλωσιά

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 09:33

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο βαριά τραυματισμένος εργάτης που έπεσε από σκαλωσιά κατά την διάρκεια εργασιών στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες.

Ο άτυχος 50χρονος, έφυγε από τη ζωή τη Τρίτη αργά το απόγευμα στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο όπου είχε μεταφερθεί και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με σχετική ανακοίνωσή του είχε καταγγείλει τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας που οδήγησαν στο θάνατο τελικά του άτυχου οικοδόμου.

Αναλυτικά:

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου για μία ακόμα φορά καταγγέλλει τη έλλειψη μέτρων ασφαλείας, αλλά και την έλλειψη ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, που επέφερε τον σοβαρό τραυματισμό ενός αλλοδαπού άντρα.

"Το ΕΚΗ παρακολουθεί το σοβαρό αυτό εργατικό ατύχημα, καθώς και την εξέλιξη της υγείας του αλλοδαπού εργάτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θύμα είναι ένας άντρας, περίπου 50 ετών, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έπεσε από σκαλωσιά κατά την διάρκεια εργασιών, που εκτελούσε στο καμπαναριό του Αγ. Νεκταρίου, στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματισμένο εργάτη σε σοβαρή κατάσταση και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξέταση στον αξονικό τομογράφο.

Καλούμε για μία ακόμα φορά την Κυβέρνηση να προχωρήσει στην ενίσχυση του μηχανισμού ελέγχων του ΣΕΠΕ με προσωπικό για την διεξαγωγή ελέγχων και την επιβολή αυστηρών προστίμων σε όλους αυτούς, που παίζουν με τις ζωές των εργαζομένων."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr