Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος εμβολιασμού στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές στην Κρήτη

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 09:19

Με σύνθημα «Μήνυμα Ζωής –Γιορτή Ελευθέριας» ξεκίνησε τη Τρίτη, ο δεύτερος κύκλος (β δόση) εμβολιασμού στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές στην Κρήτη από τις Κινητές Εμβολιαστικές Ομάδες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε από το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη όπου η προσέλευση των πολιτών ήταν μεγάλη.

Το πρόγραμμα του εμβολιασμού υλοποιείται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους του νησιού, τους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες, την Περιφέρεια Κρήτης η οποία σήμερα διέθεσε και την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής για την υλοποίηση των εμβολιασμών, την Π.Ε.Δ και άλλους συναρμόδιους φορείς.

κινητή μονάδα εμβολιασμός κορωνοϊός κρήτη απομακρυσμένες περιοχές2

Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκόμενους για την συμβολή τους στην επιτάχυνση της εμβολιαστικής κάλυψης στο νησί.

Με αφορμή την έναρξη του δεύτερου κύκλου και των κατ΄ οίκον εμβολιασμών σε συμπολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν, η Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας καλεί όλους τους πολίτες της Κρήτης να προβούν στον εμβολιασμό τους, χτίζοντας το τείχος ανοσίας στον τόπο μας.

Το εμβόλιο είναι στα χέρια μας.

Εμβολιαζόμαστε.. προστατευόμαστε.. παίρνουμε την ζωή μας πίσω..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr