Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη στην Παλαιόχωρα

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 12:23

Στην Παλαιόχωρα βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ την Δευτέρα 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε τουριστικούς προορισμούς των Χανίων. Ο κ. Φραγκάκης συναντήθηκε αρχικά με τον Δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου κ. Αντώνη Περράκη και Αντιδημάρχους, με τους οποίους συζήτησε τα έργα υποδομών τα οποία σχεδιάζονται ή είναι σε εξέλιξη στην περιοχή. Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ τόνισε την σημασία των υποδομών στους τουριστικούς προορισμούς προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερο και καλύτερο ποιοτικά τουρισμό, ειδικά στην μετά-Covid εποχή. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους των τουριστικών καταλυμάτων, του εμπορικού συλλόγου και των επιχειρήσεων εστίασης της περιοχής, με τους οποίους συζήτησε την πορεία της σεζόν, την εξέλιξη των αφίξεων, αλλά και των κρατήσεων για το επόμενο διάστημα, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι.

φραγκάκης εοτ δήμος καντάνου σελίνου παλαιόχωρα λιμάνι

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ επισκέφθηκε, επίσης, το λιμάνι της Παλαιόχωρας και συζήτησε με εκπροσώπους αλιέων για τις ανάγκες και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο λιμάνι. Ο κ. Φραγκάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μελέτη που έχει δρομολογήσει το Λιμενικό Ταμείο του Ν. Χανίων σχετικά με την βελτίωση των υποδομών του λιμένα, ενώ υποστήριξε και την ανάγκη εκπόνησης ενός συνολικού master plan που θα ενίσχυε την λειτουργία του λιμένα ως πόλου έλξης θαλάσσιου τουρισμού τα επόμενα χρόνια.

φραγκάκης εοτ δήμος καντάνου σελίνου παλαιόχωρα2

Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ πραγματοποίησε την έναρξη της τέταρτης αγωνιστικής ημέρας του Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Παλαιόχωρας, το οποίο γίνεται με την αιγίδα του ΕΟΤ και φιλοξενεί πάνω από 300 παίκτες από 28 χώρες του κόσμου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr