Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Στις σεισμόπληκτες περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας ο Χάρης Μαμουλάκης

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 11:14

Σε χωριά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα οποία έχουν σημειωθεί ζημιές από τις διαδοχικές σεισμικές δονήσεις των τελευταίων 24ώρων, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26/07 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος ως πολιτικός μηχανικός έχει εξειδικευμένες γνώσεις στη συμπεριφορά των κτηρίων σε σεισμούς, αφού κατέχει σχετικό μεταπτυχιακό δίπλωμα - Master στην αντισεισμική προστασία των κτηρίων, επισκέφτηκε τον Σαμπά και τον Ξυδά, συνομίλησε με κατοίκους και είδε από κοντά τις ζημιές που έχουν υποστεί τα κτήρια των οικισμών.

μαμουλάκης σεισμός μινώα2

«Απαιτείται ψυχραιμία, ενδελεχής έλεγχος και υπεύθυνη ενημέρωση από την πλευρά των αρμόδιων φορέων» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Η Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, περιμένουμε και από την Πολιτεία να πράξει το ίδιο. Η πρόληψη και σε αυτή την περίπτωση, είναι το ζητούμενο. Και είναι εφικτή.».

Νωρίτερα, ο Χάρης Μαμουλάκης είχε τηλεφωνική συνομιλία και με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανόλη Φραγκάκη, εκφράζοντας τη βούλησή του να συνδράμει στις προσπάθειες του Δήμου τόσο ως Βουλευτής, φέρνοντας το θέμα στη Βουλή και ζητώντας άμεσες παρεμβάσεις, όσο και ως εξειδικευμένος πολιτικός μηχανικός στην αντισεισμική προστασία, με όποιο τρόπο κριθεί πρόσφορος.

μαμουλάκης σεισμός μινώα3

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr