Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΒΟΑΚ: Χάσαμε δυο χρόνια, «κερδίσαμε» διόδια

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 18:16
Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη Δήλωση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των σχημάτων που συνεχίζουν στη Β’ φάση του διαγωνισμού για το τμήμα Χερσόνησος - Νεάπολη του ΒΟΑΚ, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 ​

«Χαιρετίζουμε τη δημοσιοποίηση των σχημάτων που θα συμμετάσχουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για το τμήμα Χερσόνησος - Νεάπολη του ΒΟΑΚ, έναν ανοικτό διεθνή διαγωνισμό που ξεκίνησε από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και παρέμεινε «παγωμένος» για 20 μήνες από την ΝΔ. Ελπίζουμε η Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη να μπορέσει να απαλλαγεί και από τις ιδεοληψίες που τη διακατέχουν και έχουν μέχρι σήμερα ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις και διόδια για όλους, έτσι ώστε να τρέξει ταχύτατα και τις υπόλοιπες διαδικασίες, που επίσης παρέλαβε από την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και να αντιληφθεί ότι ο ΒΟΑΚ, όπως και κάθε έργο άλλωστε, ανήκει στους πολίτες.».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr