Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Τοποθετήθηκαν προστατευτικά κιγκλιδώματα στα Σεϊτάν Λιμάνια

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 12:29

Στην τοποθέτηση ξύλινων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στο μονοπάτι που οδηγεί στη δημοφιλή παραλία Σεϊτάν Λιμάνια της Δ.Ε. Ακρωτηρίου, προχώρησαν πρόσφατα τα Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου Χανίων.

Οι εργασίες, οι οποίες στοχεύουν στην ασφαλή προσέγγιση της δημοφιλούς παραλίας από τους πολυάριθμους επισκέπτες της, πραγματοποιήθηκαν σε συνέχεια των εργασιών, που έχουν ήδη ολοκληρωθεί από τον Δήμο Χανίων στο σημείο και περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την τοποθέτηση προστατευτικής μπάρας, στο τέλος του δρόμου και πριν την αρχή του μονοπατιού..

κάγκελα σειτάν λιμάνια χανιά2

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιάννης Νικηφοράκης, επισημαίνει ότι στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, βρίσκεται η ασφάλεια των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών μας. «Κύριο μέλημά μας είναι, πέραν της βελτίωσης και της διατήρησης της όμορφης εικόνας του τόπου μας, η διασφάλιση της ακεραιότητας όλων όσων επιλέγουν να επισκεφθούν τις μοναδικού φυσικού κάλλους ομορφιές του. Στο συγκεκριμένο σημείο, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες τουρίστες καθημερινά, ήταν επιβεβλημένη η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, καθώς συχνοί ήταν οι τραυματισμοί, λόγω και της κλίσης του εδάφους».

κάγκελα σειτάν λιμάνια χανιά3

Επισημαίνεται ότι η περιοχή Σεϊτάν Λιμάνια αποτελεί άγριο τοπίο με κάθετους βράχους και άγρια ομορφιά, όπου στον βορειότερο κόλπο σχηματίζεται η μικροσκοπική πανέμορφη παραλία του Στεφάνου, με τα βαθιά βαθυγάλανα νερά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr