Τρίτη, 24 Μαϊος 2022

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην 85η ΔΕΘ

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 10:28

Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στην 85η ΔΕΘ απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στις επιχειρήσεις μέλη του, που επιθυμούν ν΄ αναπτύξουν την εξωστρέφειά τους και το δίκτυο των πελατών τους.

Το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός θα διεξαχθεί 11 - 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα συμμετάσχει με δικό του Περίπτερο, στο οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει επιχειρήσεις - μέλη του με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, στον ειδικό χώρο που έχει εξασφαλίσει σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι σε όλους τους χώρους της έκθεσης θα τηρηθούν ειδικά - αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, λόγω Covid-19.

Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ελλάδα και για την προβολή της στους επισκέπτες από το εξωτερικό έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία. Επίσης σχεδιάζεται η διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν τα συσκευασμένα προϊόντα τους προς πώληση στον χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 επικοινωνώντας με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλέφωνο: 2810 247034, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr