Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσκεψη Δημάρχου Ηρακλείου στα υπό εκτέλεση έργα της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 16:56

Αυτοψία στις εργασίες ανάπλασης της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, οι οποίες προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Γιάννη Αναστασάκη.

αρχιεπισκόπου μακαρίου έργα δήμαρχος λαμπρινός αυτοψία4

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών καθώς και για το χρονοδιάγραμμά ολοκλήρωσης τους.

Σύμφωνα με την μελέτη, θα διαμορφωθεί Λεωφόρος με πλάτος 4 μέτρα ανά λωρίδα κυκλοφορίας, με δύο μεγάλα πεζοδρόμια, 73 οργανωμένες θέσεις στάθμευσης οχημάτων εκατέρωθεν της οδού, νησίδα στη μέση του δρόμου με φανοστάτες και δέντρα, διαμόρφωση ενός κυκλικού κόμβου στο ύψος της οδού Σκουλάδων και όλο τον απαιτούμενο αστικό εξοπλισμό.

αρχιεπισκόπου μακαρίου έργα δήμαρχος λαμπρινός αυτοψία3

Με την ολοκλήρωση της ανάπλασης θα υπάρξει σύνδεση με τα Ενετικά Τείχη και ανάδειξή τους , ενώ στόχος είναι η μείωση της χρήσης του αυτοκινήτου και η ενθάρρυνση της πεζοπορίας και της χρήσης ποδηλάτου.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος τονίζει: «Η Αρχιεπισκόπου Μακαρίου αναβαθμίζεται ουσιωδώς συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αναδεικνύοντας παράλληλα την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας» .

αρχιεπισκόπου μακαρίου έργα δήμαρχος λαμπρινός αυτοψία2

αρχιεπισκόπου μακαρίου έργα δήμαρχος λαμπρινός αυτοψία1

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr