Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου βράβευσε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 10:38

Τους εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου βράβευσε ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός με τη λήξη του σχολικού έτους 2020 -2021. Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουλίου στον εξωτερικό χώρο του καφέ Μαρίνα.

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλα Αρχοντάκη απένειμαν επαίνους, σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

βράβευση εκπαιδευτικοί κοινωνικό φροντιστήριο δήμος ηράκλειο2 (1)

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά σας, που πολλές φορές αγγίζει τα όρια της αυταπάρνησης , και την βοήθεια προς τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Ευχαριστώ και όσους συνέβαλαν ώστε το Φροντιστήριο για μία ακόμα χρονιά και μάλιστα στην δύσκολη συγκυρία του κορονοιού, να συνεχίσει να προσφέρει στήριξη στους μαθητές του και ιδιαίτερα τον πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Αγγελάκη, τον συντονιστή του Φροντιστηρίου Βαγγέλη Κουτουμάνο και το μέλος του συντονιστικού Αμαλία Αντωνάκη» . Ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά μεταναστών που φέτος για πρώτη φορά ξεκίνησαν μαθήματα για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Μάλιστα κάποια απο τα παιδιά βρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου να ευχαριστήσουν τους δασκάλους και καθηγητές.

βράβευση εκπαιδευτικοί κοινωνικό φροντιστήριο δήμος ηράκλειο3 (1)

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το έτος 2020-2021 έλαβαν μέρος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου 165 μαθητές , 40 παιδιά μεταναστών για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και 51 εθελοντές εκπαιδευτικοί. Οι προετοιμασίες για την οργάνωση της επόμενης χρονιάς έχουν ξεκινήσει.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr