Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Φωτίστηκε η Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 11:32

Ξεκίνησε την Πέμπτη 24 Ιουνίου η λειτουργία του νέου ηλεκτροφωτισμού στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που φωτίζονται με τέτοιο τρόπο οι οδικές αρτηρίες της ΒΙ.ΠΕ.

Συγκεκριμένα, με την συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ), του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΕΗ, τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά με λαμπτήρες LED, καθώς και νέες παροχές ηλεκτρικής ενέργειας, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα δίκτυο δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, που δίνει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της ΒΙ.ΠΕ.

οδοφωτισμός ηλεκτροφωτισμός βιομηχανική ηράκλειο δήμος1

Στο σημείο βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη, Κώστα Βαρδαβά και Γιώργο Καραντινό, ο πρόεδρος του ΣΕΒΠ Λευτέρης Αντωνακάκης μαζί με άλλους εγκατεστημένους επιχειρηματίες καθώς και στελέχη του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.

οδοφωτισμός ηλεκτροφωτισμός βιομηχανική ηράκλειο δήμος3

Ο κ. Αντωνακάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία, τόσο στο συγκεκριμένο, όσο και σε μια σειρά από άλλα θέματα, ενώ ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε ότι ακριβώς χάρις σε αυτήν την συνεργασία έχουν γίνει βήματα προόδου στην Βιομηχανική τα τελευταία χρόνια: «Η τοποθέτηση νέου ηλεκτροφωτισμού είναι μια σημαντική όσο και απαραίτητη αναβάθμιση για την ΒΙ.ΠΕ. Θα συνεχίσουμε πάντα σε συνεννόηση με τον ΣΕΒΠ και την ΔΕΗ ώστε να φωτιστούν στο μέλλον ,αν χρειαστεί, κι άλλοι δρόμοι και να γίνει η διέλευση από την περιοχή όσο το δυνατόν πιο ασφαλής για τους εργαζόμενους και τους οδηγούς».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr