Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Επιμελητήριο Ηρακλείου: Κάλεσμα συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2021»

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 23:15

Ανοικτό κάλεσμα απευθύνει στα μέλη του το Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2021», συνεχίζοντας τις δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και τόνωσης της παρουσίας τους σε ξένες αγορές.

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, και ώρα 15:00 και με αυστηρή σειρά προτεραιότητας θα λάβουν επιδότηση από το Επιμελητήριο Ηρακλείου για την κάλυψη λειτουργικών τους εξόδων.

Η κορυφαία παγκοσμίως έκθεση στον τομέα των τροφίμων-ποτών θα πραγματοποιηθεί 9 - 13 Οκτωβρίου 202 στο Εκθεσιακό Κέντρο kolnmesse της Κολωνίας στη Γερμανία και το Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετέχει με δικό του περίπτερο, στο οποίο θα φιλοξενήσει σε κατανεμημένους χώρους τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλέφωνο: 2810 247034, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για την ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης οι διοργανωτές έχουν λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας για εκθέτες και επισκέπτες τηρώντας τα ιατρικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα