Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Σύμβαση ύψους 248.000 ευρώ για παρεμβάσεις συντήρησης στο οδικό δίκτυο Κάτω Ασιτών

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 13:29

Την σύμβαση για την υλοποίηση συντήρησης του οδικού δικτύου Κάτω Ασιτών στην Π.Ε. Ηρακλείου με προϋπολογισμό 248.000 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο θα εκτελεστεί στο οδικό δίκτυο εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ηρακλείου στον οικισμό Κάτω Ασιτών, και θα βελτιώσει την οδική ασφάλεια στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Με το έργο αυτό προβλέπεται να γίνουν εργασίες για την συντήρηση και αντιμετώπιση των φθορών που αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο της περιοχής, στα σημεία που θα θεωρηθούν αναγκαία. Αρχικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες μικρής έκτασης από άοπλο σκυρόδεμα, μετά θα ακολουθήσουν εργασίες οδοστρωσίας, εργασίες καθαρισμού και μόρφωσης τάφρου και καθαρισμού οχετών, έπειτα θα ακολουθήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης και τοποθέτησης κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης.

Στην υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης, η προϊσταμένη τμήματος συγκοινωνιακών έργων Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη, και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας Βαγγέλης Αβραμίδης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr