Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Κρήτη: Απαντούν με απεργία στο αντεργατικό νομοσχέδιο – έκτρωμα

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 11:56

Κλιμάκωση του αγώνα και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16 Ιούνη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο – έκτρωμα της κυβέρνησης αποφάσισε ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, μετά από πρόταση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας.

Απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 16 Ιούνη:

• στις 11.00 π.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας
• και στο απογευματινό συλλαλητήριο στις 6:30 μ.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας.

Επίσης οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών «Δ. Θεοτοκόπουλος» και «Φαιστός» καλούν σε μαζική και δυναμική συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία και στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν την Τετάρτη 16 Ιούνιου ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη.
• 12:00 μμ στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης εναντιωνόμαστε απέναντι σε όλες τις αντεργατικές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της κυβέρνησης.
• 18:30 μμ στην Πλατεία Ελευθερίας ενώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις φωνές μας, εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στο απογευματινό συλλαλητήριο που οργανώνεται από ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Ενώ κάλεσμα απευθύνουν και στο σύνολό τους τα εργατικά σωματεία της πόλης, φορείς και παρατάξεις.

Απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 18:00. Στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου , 18:00 στην πλατεία Ιεράπετρας , 19:00 στην κεντρική πλατεία της Σητείας, στο Ρέθυμνο στο Εργατικό Κέντρο και στα Χανιά έξω από το Εργατικό Κέντρο Χανίων

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα