Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Ευχές για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών από τον Γ. Επιτροπάκη

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 10:12

Kαλή Επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές που συμμετέχουν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις εύχεται ο Γενικός Συντονιστής Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας κ. Επιτροπάκης Γεώργιος.

Συγκεκριμένα ο κ. Επιτροπάκης στη δήλωση του αναφέρει:

"Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.

Με την ολοκλήρωση μιας δύσκολης και ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς, οι μαθήτριες και οι μαθητές, ξεκινούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Με δύναμη, αισιοδοξία, ηρεμία,επιμονή και υπομονή, να ολοκληρώσουν επιτυχώς την προσπάθεια που έχουν από καιρό αρχίσει.
Να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής τους, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μία από τις πολλές "μάχες" που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Σίγουρα είναι μια σημαντική ευκαιρία για όλους αλλά σίγουρα όχι η μοναδική. Συμπαραστάτες στον αγώνα σας αυτό -παρά τις συνθήκες της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε - είναι οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι καθηγητές σας που στηρίζουν κάθε προσπάθειά σας, με τη σκέψη τους πάντα να είναι δίπλα σας, ευχόμενος και σε αυτούς καλή δύναμη.

Εύχομαι στους γονείς να συμβάλλουν στη διατήρηση ενός ήρεμου κλίματος σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των εξετάσεων, ούτως ώστε τα παιδιά τους να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς που κατάφεραν να επιτελέσουν το έργο τους, εφοδιάζοντας με γνώση τους υποψηφίους των Πανελλαδικών, παρά τις συνθήκες της σχολικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Εύχομαι επίσης στους καθηγητές που εμπλέκονται στις εξετάσεις να φέρουν εις πέρας με επιτυχία το έργο τους.

Καλή επιτυχία σε όλους".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr