Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Κατάλογο με Δασολόγους αναρτά το ΓΕΩΤΕΕ Κρήτης για τη βοήθεια των πολιτών

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 19:57

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Παράρτημα Κρήτης, λαμβάνοντας υπόψη το έντονο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αλλά και των μελών του, σε σχέση με το ζήτημα της επικείμενης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών, απεφάσισε να προβεί στην δημιουργία καταλόγου με τα στοιχεία ιδιωτών Δασολόγων, μελών του επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται στη Κρήτη, οι οποίοι θα μπορέσουν να συνεισφέρουν με το υψηλό επιστημονικό τους υπόβαθρο και την εμπειρία τους στην επίλυση των ζητημάτων που τυχόν θα συναντήσουν οι πολίτες.

Ο κατάλογος θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό ιστότοπο του παραρτήματος άμεσα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο email του παραρτήματος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με την επισήμανση ότι συναινούν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους μέσω της ιστοσελίδας του παραρτήματος.

Περισσότερες Πληροφορίες παρέχονται από την κα Παπαδακάκη στο τηλέφωνο του ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κρήτης 2810 223303 , ή στο κινητό της 6945 994971.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)