Κυριακή, 22 Μαϊος 2022

Έβγαλαν ένα φορτηγό σκουπίδια από το βυθό της Παντάνασσας

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 00:26

Ένα φορτηγό χρειάστηκε για να απομακρυνθούν τα σκουπίδια που βρέθηκαν από δύτες μέσα στο λιμάνι της Παντάνασσας, στο πλαίσιο της δράσης καθαρισμού που οργανώθηκε από το Δήμο Μαλεβιζίου, το Λιμενικό Σταθμό Λινοπεραμάτων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Οι δύτες που επί δύο και πλέον ώρες ήταν στα νερά του λιμανιού απομάκρυναν δεκάδες ελαστικά, εξαρτήματα αυτοκινήτων και μηχανών, σωλήνες, δίχτυα, καρέκλες, κάδο απορριμμάτων, μέχρι και ένα κλουβί.

καθαρισμός λιμάνι βυθός παντάνασσα2

Στη δράση καθαρισμού του λιμανιού στην Παντάνασσα συμμετείχαν δύτες απο τη σχολή καταδύσεων Χρήστου Κανακάκη από τις καταδυτικές εργασίες Χρήστου Μωραϊτη και Αφοί Φραγκιαδάκη, από τη ΔΕΗ από το καταδυτικό συνεργείο Γιώργου Στρατάκη και από τη Σχολή Ναυαγοσωστικής Κλάδος και εθελοντές δύτες.

Στο λιμάνι της Παντάνασσας βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Μιχάλης Αλμπαντάκης, Καθημερινότητας του δημότη και Περιβάλλοντος Γρηγόρης Περισυνάκης, Διοίκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκη Ζερβού, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μανόλης Γενναράκης.

καθαρισμός λιμάνι βυθός παντάνασσα3

Το απόγευμα σειρά είχε η δράση καθαρισμού της παραλίας της Αμμουδάρας στο ύψος του πρώην γηπέδου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ από το εθελοντικό Σωματείο ΑΤΑΧΤΟΙ την οποία στήριξε ο Δήμος Μαλεβιζίου και η υπηρεσία καθαριότητας. Κι εκεί το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν αρκετές σακούλες με σκουπίδια κάθε λογής που βρέθηκαν στην παραλία.

καθαρισμός λιμάνι βυθός παντάνασσα4
Στον καθαρισμό της παραλίας συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Μιχάλης Αλμπαντάκης, Καθημερινότητας του Δημότη και Περιβάλλοντος Γρηγόρης Περισυνάκης, Διοίκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκη Ζερβού, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr