Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Πρόταση του Συλλόγου «Ανθρώπινη Ασπίδα»για την σταδιακή εξάλειψη του φαινομένου των άσκοπων πυροβολισμών

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 21:15

Ένταξη πολιτών στις τάξεις της Εθνοφυλακής, με απώτερο στόχο την σταδιακή εξάλειψη του φαινομένου των άσκοπων πυροβολισμών , προτείνει με πρότασή του ο Σύλλογος Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής, «Ανθρώπινη Ασσπίδα» μετά από συμφωνία με το ΤΕΘ Ηρακλείου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο των δράσεων μας ,για την δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες και ειδικότερα στο θέμα των άσκοπων πυροβολισμών, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συμφωνία μας με το ΤΕΘ Ηρακλείου , η οποία αφορά στην ένταξη πολιτών στις τάξεις της Εθνοφυλακής, με απώτερο στόχο την σταδιακή εξάλειψη του φαινομένου των άσκοπων πυροβολισμών. Ο διοικητής (Αντισυνταγματάρχης ) του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηρακλείου προς τιμήν του δέχτηκε με χαρά την πρόταση-συνεργασία μας και πλέον όσοι πολίτες αγαπούν πραγματικά την εκπαίδευση, στα πιο εξελιγμένα πολεμικά όπλα και όχι μόνο, θα έχουν προτεραιότητα μέσω του συλλόγου μας να ενταχθούν στην υπερήφανη μονάδα Εθνοφυλάκων του Ελληνικού Στρατού.

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

Α) Να είναι έως 50 ετών

Β) Να είναι μόνιμοι κάτοικοι νομού Ηρακλείου

Γ ) Να είναι κάτοχοι λευκού απολυτηρίου Στρατού I1

Δ) Να προσέρχονται για εκπαίδευση τουλάχιστον μια φορά το μήνα.

Οι Εθνοφύλακες παραλαμβάνουν την ειδική ταυτότητα Εθνοφύλακα, τον απαραίτητο ρουχισμό και εξοπλισμό από τον Στρατό, εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες, με σκοποβολή ,σχεδόν σε όλα τα στρατιωτικά όπλα, κάθε Κυριακή ή τουλάχιστον μια Κυριακή τον μήνα στην ΣΕΑΠ και στο πεδίο βολής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο,ΑΣΜ(προαιρετικά) ,ακριβή ημερομηνία γέννησης , με μήνυμα στην σελίδα Facebook:Ανθρωπινη Ασπίδα ή στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου και θα έχουν άμεση προτεραιότητα για την επιλογή τους».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)