Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Στο επίκεντρο της συνάντησης οι κτιριακές υποδομές των Νηπιαγωγείων της πόλης του Ηρακλείου

Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 12:12

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, του Διευθυντή κ. Μανόλη Μπελαδάκη, με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς του Δήμου Ηρακλείου, κα Στέλλα Καλογεράκη - Αρχοντάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε ο χωροταξικός σχεδιασμός των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου και θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις κτιριακές υποδομές των Νηπιαγωγείων της πόλης του Ηρακλείου, καθώς αναμένεται η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής των νέων αιθουσών που θα στεγάζουν μαθητές της προσχολικής Αγωγής.

Κατά τη διάρκεια της διαλογικής συζήτησης που έλαβε χώρα, αναλύθηκε και σχεδιάστηκε, από κοινού, το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Αντιδημαρχίας Παιδείας με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Η Αντιδήμαρχος υποστηρίζει τη συμμετοχή σε διοργανώσεις, που σχετίζονται με το σύνολό των σχολείων του Δήμου Ηρακλείου. Ο κύριος Μπελαδάκης επιδοκιμάζει και υπογραμμίζει ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ηρακλείου θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Δήμου, ώστε να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο ο τομέας της Παιδείας και της Εκπαίδευσης στοχεύοντας σε μελλοντικές, εποικοδομητικές και τελεσφόρες συνεργασίες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr