Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Διανομή προϊόντων στους ωφελημένους του ΤΕΒΑ

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 16:33

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα πραγματοποιηθεί σε ωφελούμενους του ανωτέρω προγράμματος διανομή ειδών παντοπωλείου (ζάχαρη , ζυμαρικά, ρύζι, φακές, αλεύρι, φασόλια, παξιμάδι).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 09:00– 14: 00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.  

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ αυτού.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και οι αρμόδιες υπηρεσίες αυτού θα εφαρμόσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διαδικασία διανομής θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913.στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα